fbpx

Stel dat je jonge kinderen hebt en je wil iets leuks gaan doen. Wat zou het dan fijn zijn als er een website zou bestaan waarop je álle activiteiten in de regio – en daarbuiten – zou kunnen zien. O, wacht, die website bestaat! Go-Kids geeft zo’n overzicht: van speeltuin tot theatervoorstelling, van workshop tot bijzondere overnachting. Je hoeft je nooit meer af te vragen waar je inspiratie vandaan haalt. En je kids? Die hoeven alleen maar te genieten.

Altijd op zoek naar leuke activiteiten

Go-Kids bestaat tien jaar en is in de jaren uitgegroeid tot een groot online platform met landelijke dekking. Maike Kanen is de regiomanager van de regio Eindhoven. “Ik ben altijd op zoek naar leuke activiteiten voor jonge gezinnen, mijn radar staat altijd aan. Als we ergens zijn en ik zie een poster of een krantenberichtje, dan móet ik even een aantekening maken om het later op de site te kunnen zetten of om contact te zoeken met de organisatie”, lacht Maike. “Je zou kunnen zeggen dat ik er de hele dag mee bezig ben maar dat vind ik helemaal niet erg. Onze dochter van 9 ook niet want zij plukt er de vruchten van dat ik van veel activiteiten ook wil weten hoe het ervaren wordt.”

Dé verzamelplaats voor leuke uitjes met de kids

Go-Kids is een verzamelplaats voor heel veel leuke activiteiten. “De site wordt gevuld door organisaties die op zoek zijn naar exposure. Zij nemen bij Go-Kids een abonnement of betalen voor een eenmalige vermelding. In ruil daarvoor komen ze op de website en krijgen ze een post op mijn social kanalen. Met een bereik van meer dan 12.500 volgers op Facebook en Instagram, is dat toch de moeite waard.” De kracht van Go-Kids is de enorme variëteit aan activiteiten. “Of je met de kinderen naar een speeltuin of ballenbak wilt of een museum wilt bezoeken dat een leuk aanbod heeft voor kinderen: bij ons vind je het. Je hoeft niet meer uren te Googlen en je komt heel verrassende dingen tegen. En dat is het leuke van het aanbod op onze site: je ontdekt steeds iets anders.” Go-Kids biedt ook een seizoensgebonden aanbod: leuke uitjes rond Sinterklaas, ijspret in de winter of tips voor kindvriendelijke restaurants met Kerst, bijvoorbeeld.

Tips voor low-budget uitstapjes

Alsof de website nog niet genoeg is, hebben we dit jaar een E-magazine uitgebracht uit dat boordevol kortingen en tips voor low-budget uitjes staat. Maike: “Op Go-Kids en in het magazine vind je uitstapjes voor alle budgetten. Een keertje naar een speeltuin waarvoor je geen entree hoeft te betalen met een koelbox vol lekkers kan nét zo leuk zijn als een dag pretpark. Hoe langer je op onze site rondstruint, hoe meer pareltjes je vindt. En je kinderen doe je er een plezier mee want zij komen met heel veel verschillende soorten activiteiten in aanraking.”

Landkaart voor één totaaloverzicht

Uniek aan de website is het landkaartje waar alle activiteiten op terug te vinden zijn. Maike: “In één oogopslag zie je waar in de buurt iets te doen is. Er is overlap met andere regio’s om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen. Je zoekt in principe op 50 kilometer vanaf je woonplaats maar je kunt het hele land in beeld krijgen, ook leuk tijdens de vakantie in eigen land.”

Samenwerking met Babypraktijk Ilse

De diensten van Babypraktijk Ilse zijn ook te vinden op Go-Kids. “We hebben activiteiten voor kinderen van 0-12 op onze site staan, het aanbod van Babypraktijk Ilse past er dus heel goed bij”, zegt Maike. “Het is een leuke samenwerking tussen ons: zij promoot onze site in haar praktijk en wij nemen haar diensten op, op onze site. Leuk om kennis te delen want uiteindelijk hebben we één gezamenlijk doel: ouders informeren.”

Go-Kids regio Eindhoven

This function has been disabled for Babypraktijk Ilse.