Babypraktijk Ilse contactinformatie

Ik hoop dat ik je heb kunnen interesseren om een cursus bij mij te willen volgen. Indien je geïnteresseerd bent of nog met vragen zit, vul dan het contactformulier hieronder in en ik neem contact met je op!

Contactformulier

Ilse van der Velden
Piet van de Lindenstraat 14
5504 CA Veldhoven-dorp
Email: info@babypraktijkilse.nl
Mobiel: 06-13806345
KVK: 17242836

Babymassage

Samen met je kindje genieten. Via de shantala massage methode, bouw je een bijzondere band op met je baby. Het helpt ook bij darmkrampjes en het kalmeren van huilbaby’s.

lees meer…

Babyzwemmen

Spetter spet, samen maak je pret. Wat is er nu leuker dan samen met je kindje plezier te maken in het water. Maak je kleintje vertrouwd met water en stimuleer de ontwikkeling.

lees meer…

Babytaal

Herken het huiltje. Wist je dat baby’s konden praten? Met hun huiltjes en kreetjes proberen ze je wat duidelijk te maken. Leer je kindje beter te begrijpen met de cursus babytaal.

lees meer…

Begeleiding

Babypraktijk Ilse biedt persoonlijke begeleiding. Zowel voor professionals als bij je thuis. Kun je advies gebruiken? Wil je je kindje beter kunnen snappen en helpen? Ik kom langs!

lees meer…

Onze dochter genoot van de massages en ik gebruik ze nu nog. Daarnaast geniet ze iedere week van het baby/peuter zwemmen. Echt geweldig!!!!

Evelyne van der Helm

Super gave cursus babymassage. Nu, 8 jaar later, gebruik ik nog steeds de cd en de babymassage technieken bij onze dochter. En... Ilse is een kanjer!

Patricia Jaspers - Jansen

Ja, ik wil graag meer weten...