fbpx

Even voorstellen!

Babypraktijk Ilse is opgericht door babyspecialist Ilse van der Velden. Op deze pagina lees je meer over Ilse én over haar collega Lizette, die je beide hartelijk verwelkomen in de praktijk! 

baby spa

Ilse

Mijn naam is Ilse, al vanaf 2007 het gezicht achter Babypraktijk Ilse.

Ik ben 48 jaar oud, getrouwd met een hele leuke man en samen hebben wij 2 leuke pubers namelijk dochter Suus en Zoon Job.  Al vele jaren geef ik naast de babyspa ook cursussen Babymassage, workshops Babytaal en begeleid ik ouders waar het niet zo lekker loopt thuis met hun babytje Je kan dan ook zeggen dat ik een echte babyspecialist ben met veel ervaring en dat doe ik met heel veel plezier al vele jaren .

Tot 2019 had ik ook een kleine babyzwemschool waar ik vele baby’s heb mogen laten kennis maken met water. Dit was ontzettend leuk om te doen maar ik kreeg te horen dat dat zwembad ging sluiten.

Babyspa stond al heel lang bovenaan mijn lijstje. De verbouwing van een gloednieuwe praktijk werd gestart en in juni 2020 kon ik mijn eerste baby verwelkomen in de babyspa. Dat het, met 5 dagen per week open, zo druk zou worden had ik in mijn stoutste dromen niet verwacht. Daarom heb ik heel veel energie gestoken in het inwerken van mijn eerste collega Lizette die half september bij me komt werken. Hieronder stelt ze zich even voor… Tot snel bij een van ons in mijn praktijk!

Liefs, Ilse

Lizette

Hallo, mijn naam is Lizette Geukens. Geboren op 10 oktober 1980. Ik ben getrouwd en trotse moeder van 3 kinderen. Ik ben een echt mensen mens en werk dan ook al jaren in de (ambulante) zorg.  Afgelopen periode heb ik mezelf verrijkt met de opleiding tot docent Shantala babymassage en heb de cursus Babytaal gevolgd. Ook heb ik bij Ilse stage gelopen en zo heeft ze me al coachend het vak geleerd.
Ik kijk er dan ook echt enorm naar uit om vanaf september 2021 te mogen starten om u en uw kindje een onvergetelijke sessie te laten beleven. Ik hoop jullie snel te mogen verwelkomen. Dus wie weet tot ziens.

babycoach

This function has been disabled for Babypraktijk Ilse.