fbpx

Even voorstellen!

Babypraktijk Ilse is opgericht door babyspecialist Ilse van der Velden. Op deze pagina lees je meer over Ilse en haar praktijk en. Ze heet je van harte welkom in de praktijk! 

baby spa

Ilse

Mijn naam is Ilse, al vanaf 2005 het gezicht achter Babypraktijk Ilse.

Ik ben 49 jaar oud, getrouwd met een hele leuke man en samen hebben wij 2 leuke pubers namelijk dochter Suus en Zoon Job.  Al vele jaren geef ik naast de babyspa ook cursussen Babymassage, workshops Babytaal en begeleid ik ouders waar het niet zo lekker loopt thuis met hun babytje Je kan dan ook zeggen dat ik een echte babyspecialist ben met veel ervaring en dat doe ik met heel veel plezier al vele jaren .

Tot 2019 had ik ook een kleine babyzwemschool waar ik vele baby’s heb mogen laten kennis maken met water. Dit was ontzettend leuk om te doen maar ik kreeg te horen dat dat zwembad ging sluiten.

Babyspa stond al heel lang bovenaan mijn lijstje. De verbouwing van een gloednieuwe praktijk werd gestart en in juni 2020 kon ik mijn eerste baby verwelkomen in de babyspa. Dat het, met 5 dagen per week open, zo druk zou worden had ik in mijn stoutste dromen niet verwacht.  Tot snel bij mij in mijn praktijk!

Liefs, Ilse

This function has been disabled for Babypraktijk Ilse.