fbpx

Cursus Babymassage bij Babypraktijk Ilse in vernieuwde sfeervolle praktijk .

jammer genoeg moet ik de deuren sluiten tot en met 9 februari. Heb je je opgegeven voor een cursus? Geen nood! Ik neem zsm contact met je op.
Babypraktijk met Ilse als Babyspecialist. Boeken is mogelijk via inschrijfformulier.

Extra grote ruimte. Boek nu je cursus babymassage en ik zorg dat je een geweldige tijd hebt bij mij in de praktijk.
Hopelijk tot ziens, Groetjes Ilse

Babymassage is gewoon leuk!

Wil je iets leuks doen met je baby? Babymassage is een hele fijne manier om tijd door te brengen met je kleintje en andere moeders te leren kennen. Je leert meer over de lichaamstaal van je kindje. Babymassage kan ook helpen bij darmkrampjes, huilbaby’s of slecht slapen. Dus waar wacht je nog op?

Een cursus Babymassage bij Ilse

 

In een cursus Babymassage leer je stap voor stap een babymassage uit te voeren. Je baby masseren is een leuke, ontspannende bezigheid, zowel voor jou als voor de baby zelf en kan door iedereen geleerd worden.

Ook onderwerpen zoals huilen en lichaamstaal komen aan bod. De lessen kunnen in groepsverband worden gevolgd, maar ook als duoles met een vriendin.

Vanaf Jan 2021 zijn max 4 personen om de 1,5m goed te kunnen waarborgen. In mijn nieuwe grote ruime praktijk heb ik dan voldoende ruimte om op een verantwoorde manier de cursus babymassage te kunnen geven

Tijdens de laatste les (Tummytub sessie) is er de mogelijkheid dat Ilse foto’s maakt van jou en je baby in actie. Dit is een leuk aandenken voor later en leuke afsluiter van de cursus.

Ilse is vriendelijk, uitnodigend, laagdrempelig en heeft al duizenden moeders mogen begeleiden. Verloskundigen noemen haar ook niet voor niets de Baby-expert.

Ilse van der Velden

Ik ben Ilse van der Velden. Al sinds 2007 verzorg ik cursussen om beter in contact te komen met je baby.

Met ontzettend veel plezier en enthousiasme heb ik al meer dan 2500 moeders mogen begeleiden. Ik hoop jou en je kindje binnenkort ook te mogen begroeten.

lees meer...

Babymassage Agenda


Babymassage bij Babypraktijk Ilse:
Op wo-, do- en vrijdagochtend 09:30 uur
Woensdag (workshop) om de 5/6 weken.

De praktijk moet jammer genoeg zijn deuren sluiten tot en met 9 Februari
Hopelijk kunnen we daarna weer open. Hou deze website en facebook in de gaten voor meer info

 

Agenda 

 • Donderdag 11 febr 2021 (VOL)
  4 weken
 • Woensdag 20 jan 2021
  Workshop Babymassage geannuleerd
 • Woensdag 27 jan 2021 
  Workshop babymassage geannuleerd
 • Vrijdag 12 febr 2021 (VOL)
  4 weken
 • Wo 17 febr 2021, 11:15 uur (3 pl vrij)       Workshop Babymassage 1 Les €27,50
 • Donderdag 11 maart 2021 (4 pl vrij)
  4 weken
 • Vrijdag 12 maart 2021 (4 pl vrij)
  4 weken

€99 voor 4 lessen van 1,5 uur
€27,50 voor workshop 1 les

We starten alle lessen babymassage om 09:30u.
Kom je in de knoei met voedingstijd? Bel me en ik leg je uit hoe je dit doen op 06-13806345

Kan je een les niet komen? Vraag naar een inhaalmogelijkheid.

Ga naar het inschrijfformulier


 

Babymassage en net dat beetje meer

 

Ilse is gespecialiseerd in wat baby’s aangeven en ze helpt je graag je baby net wat beter te leren kennen. Ze helpt je met vragen als:
– Hoe krijg ik mijn baby in slaap?
– Waarom huilt mijn baby?
– Hoe voorkom ik boertjes?
– Waarom overstrekt mijn baby zich?

Naast de babymassage en vele praktische tips staat er in iedere bijeenkomst ook een thema centraal.

 • Les 1: Uitleg Maxicosi. Praktische tips betreft je autostoel. Dat ding kan echt meer dan je denkt. Laat je maar verrassen.
 • Les 2: til- en draagtechnieken. Verminder voor 50% de boertjes en scheetjes en spaar je eigen rug.
 • Les 3 : lichaamstaal. Wist je dat er een baby met zijn handjes je van alles kan vertellen? Ik leg je zijn/haar lichaamssignalen uit. Altijd handig om te weten wanneer je baby moe word voordat je baby gaat huilen? Leg je baby op tijd op bed en hij slaapt!
 • Les 4 : Tummy tub sessie. Tijdens de les worden er foto’s gemaakt en als laatste gaan de kindjes in een tummy tub.

De cursus babymassage groep / duogroep

In een cursus Babymassage leer je stap voor stap een babymassage uit te voeren. De groepscursus duurt 4 weken en elke les duurt 1,5- tot 2 uur.

15 minuten voor aanvang ben je al welkom mocht je je kindje vooraf aan de massage nog te willen voeden. Zo heeft je baby geen honger als we gaan starten met de massage en zullen jullie niets van de massage missen. Na de massage is er tijdens de pauze de mogelijkheid om je kindje nog een keer te voeden. Je baby is dan moe. Krijg je je baby dan niet in slaap dan helpt Ilse je daarbij met vele nuttige tips.

De cursussen worden op aangeboden in een mooie nieuwe praktijk waar voldoende afstand gehouden kan worden van elkaar. Groepsgrootte…. Zolang als de corona crisses duurt zijn de groepen maximaal 4 personen. Er is in mijn nieuwe praktijk voldoende mogelijkheid om 1,5m afstand te houden

Je kunt ook kiezen om samen met één vriendin de cursus te doen. Dit is iets intiemer en deze cursus duurt 3 weken.

Workshop babymassage 1 les

Is een hele cursus je te lang of misschien wel te duur? Wil je alleen maar eens kennismaken met het masseren van je Baby?
Doe mee met de workshop Babymassage van 1 les . Deze wordt 1x per maand gegeven bij Babypraktijk Ilse. Iedere 1e woensdag van de maand voor € 27,50

Kosten

4-weekse cursus Babymassage:
€99,- voor de gehele cursus van 4 weken
Workshop babymassage 1 les:
€27.50 voor 1 les
Duo-Cursus van 3 weken:
€150,-pp, (2 pers)  in mijn praktijk.
Thuisbezoek 30 euro meerkosten + reiskosten (km x 0,25 euro).
Er worden geen reiskosten berekend binnen Veldhoven

Inclusief

Elke cursus duurt 1,5 uur en is inclusief cursusboekje, cursusinformatie met betrekking tot de behandelde thema’s en koffie en thee met iets lekkers. (Massageolie kun je ter plekke kopen.)

TIP: Een cursus babymassasage kan vergoed worden door je zorgverzekeraar. Check je polis!

Voor wie

De cursus is bestemd voor baby’s in de leeftijd van ongeveer 4 weken tot 9 maanden oud met één ouder/verzorger.

Wanneer

De cursus of workshop wordt gegeven op een maandagochtend, woensdagochtend, donderdagochtend of vrijdagochtend.

Geef een cursus babymassage cadeau

Op zoek naar een leuk idee voor de kraam- of babyshower? Wij hebben cadeaubonnen voor de babyspa, babymassage en de workshop babytaal.

Wil je liever een tegoedbon bij Ilse dan kan dat ook. Geef het bedrag door en we zetten dat op de tegoedbon te besteden bij Babypraktijk Ilse

Ik doe bij Ilse de cursus baby massage. Erg leuke en informatieve cursus. Naast de massage krijg je ook nog andere informatie over andere aspecten waarmee je te maken krijgt met een baby. Erg prettig!
Ook erg fijn hoe Ilse de Corona maatregelen in acht neemt. Ze heeft zelf een mondkapje op en deelnemers hebben deze ook op. Tot iedereen zit op veilige afstand van elkaar af op de plek zit en dan mag het mondkapje af. Echt super!! Een leuke en veilige activiteit. Ook zo tijdens Corona, je bent toch extra voorzichtig met je kleintje.
Wendy Houtman- van Den Boomen

Mama

Zowel de cursus babytaal als de cursus babymassage zijn enorm aan te raden! De cursus babytaal geeft je veel tips en punten waarop je kan letten bij je baby. Ons heeft dit heel veel gebracht 🙂 De cursus babymassage is vier weken lang, elke week weer ontzettend leuk. Samen met andere moeders en toch een heerlijk één op één moment met je kindje. Ilse is erg vriendelijk en lief en wil graag het beste voor iedereen. Helaas is de cursus nu voorbij, maar Juul en ik hebben genoten. Ilse bedankt!🥰

Anouk Smulders

Mama

Babyspa

Ontspanning voor jou en je baby. Laat je kindje lekker dobberen (floaten) in een speciale Baby Jacuzzi. Kleintjes vinden dit heerlijk. Oftewel, dit is het perfecte wellness uitstapje met je baby.

lees meer...

Babymassage

Samen met je kindje genieten. Via het contact bij de babymassage, bouw je een bijzondere band op met je baby. Het helpt ook bij darmkrampjes en het kalmeren van huilbaby's.

lees meer...

Babytaal

Herken het huiltje. Wist je dat baby's kunnen praten? Met hun huiltjes en kreetjes proberen ze je wat duidelijk te maken. Leer je kindje beter te begrijpen en te verzorgen met de cursus babytaal.

lees meer...

Begeleiding

Babypraktijk Ilse biedt persoonlijke begeleiding, ook bij mensen thuis. Kun je advies gebruiken? Wil je je kindje beter begrijpen en kunnen helpen? Samen vinden we jullie nieuwe balans!

lees meer...

Ik wil graag meer weten

This function has been disabled for Babypraktijk Ilse.