fbpx

Ilse ‘leest’ baby’s en het mooie daaraan: alle baby’s spreken dezelfde taal. In basis gebruiken alle baby’s dezelfde geluidjes als ze honger hebben, moe zijn, getroost willen worden, pijn hebben of tevreden zijn. Daarom is het zo fijn om bij Babypraktijk Ilse te komen, ook als jouw spreektaal Engels is. Ilse past zich aan, aan haar klanten.

De regio groeit en dat betekent een enorme toename van het aantal expats, bijvoorbeeld van Philips of ASML. Ilse: “Die mensen krijgen uiteraard ook kinderen. Alle moeders ter wereld zoeken ontspannen activiteiten om met hun baby te kunnen doen. Daarnaast zoeken moeders die relatief vreemd zijn in deze omgeving naar aansluiting en contact met andere moeders. Via mijn Babypraktijk help ik mee om mensen met elkaar in contact te brengen en ontspannen activiteiten met hun baby dichterbij te brengen, of je nu Engels of Nederlands spreekt.”

Bij het reserveren van een ontspannen baby spa kun je aangeven of in het Nederlands of Engels aangesproken wilt worden en Ilse houdt daar rekening mee. “Het kan dus zijn dat een Nederlandse moeder de cursus of de instructie in het Engels hoort. Uiteraard gaat dat altijd in overleg. Voor mij is er geen taalbarrière en uit een eigen klein onderzoek, voor mijn klanten doorgaans ook niet. Het is juist erg bevorderlijk voor de contacten. Het is leuk om een keer buiten je eigen kringetje te kijken en nieuwe mensen te ontmoeten.”

Bij Babypraktijk Ilse kun je terecht voor een heerlijk ontspannen baby spa of een cursus babymassage. Laat je kindje lekker floaten in de speciale Baby-jacuzzi of zorg voor diepe ontspanning door fysiek contact te maken met je kindje. “Online geef ik de cursus babytaal om je kindje nog beter te leren begrijpen. Voor alle activiteiten van mijn praktijk geldt dat ik zowel Nederlandstalige als Engelstalige ouders van dienst kan zijn. Ook voor de één-op-één begeleiding aan huis die ik aanbied.”

Heb je een buurvrouw of iemand in je kennissenkring die je graag het aanbod van Babypraktijk Ilse wilt laten ervaren? Neem haar dan gerust eens mee of geef een cadeaubon voor een behandeling in de baby spa.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Babypraktijk Ilse: info@babypraktijkilse.nl of 06-1380 6345.

This function has been disabled for Babypraktijk Ilse.