fbpx

IWorkshop babytaal online of live individueel

Lekker thuis op de bank via Zoom helpt Ilse jullie op weg met de babyhandleidingsworkshop om je baby nog beter te begrijpen.

Zie agenda voor de startdatum die jou uitkomt .

Online groepsbijeenkomst 35 euro – Individuele workshop babypraktijk Ilse 75 euro.

Babytaal: De enige handleiding voor je baby

Wist je dat baby’s via hun geluiden communiceren wat hun behoefte is? Als je deze leert herkennen kun je daar passend op reageren. Hiermee voorkom je ontroostbare, vermoeide of overprikkelde kindjes. Baby gelukkig, jullie gelukkig! Dat wil je toch ook?!

Waarom een workshop babytaal volgen?

Babytaal, babygeluidjes, babyhuiltjes…… Het maakt niet uit hoe je het noemt, maar je baby maakt al vanaf dag 1 via specifieke geluiden en lichaamstaal kenbaar welke behoeftes het heeft. Dat dat niet bewust gebeurt, mag duidelijk zijn. Maar je snapt dat het handig is dat je als ouder deze “taal” snel leert te begrijpen.

SCHIKT EEN VAN ONDERSTAANDE DATA JE NIET?
STUUR EEN BERICHT VIA CONTACTFORMULIER OP DE SITE EN ILSE BELT JE TERUG

Geef een workshop babytaal cadeau

Op zoek naar een leuk idee voor de kraam- of babyshower? Wij hebben cadeaubonnen voor de babyspa, babymassage en de workshop babytaal.

Wil je liever een tegoedbon, dan kan dat ook. Geef het bedrag door en we zetten dat op de tegoedbon, te besteden bij Babypraktijk Ilse.

Workshop Babytaal: leer je baby begrijpen

Het is te leren, écht waar!

Baby’s over heel de wereld maken maar 5 geluiden om duidelijk te maken wat er aan de hand is. De workshop Babytaal is bij uitstek de beste manier om te leren wat deze geluiden betekenen. In 1,5 uur leer je deze 5 geluidjes herkennen, maar nog belangrijker, ook wat zijn/haar lichaamstaal daarbij aangeeft.

Na de cursus ervaren 90% van de ouders:
minder huilen, minder stress, meer slaap, betere band, rustige routine en meer zelfvertrouwen!

Voor wie? 

Voor vaders en moeders! Je kan de workshop volgen ter voorbereiding op je kindje of vanaf de geboorte. De cursus is ook met name interessant voor vaders, omdat dit ze handvatten geeft met betrekking tot de verzorging van de baby. Meld je je als ouder aan, dan is de tweede ouder gratis!

Het komt regelmatig voor dat ouders er tijdens de eerste maanden achter komen dat ze wel wat extra hulp kunnen gebruiken. Het is soms lastig om te begrijpen wat voor signalen je kleintje nu geeft. Daarom wordt deze cursus vaak door beide ouders gevolgd.

Wanneer?

1x per week bij verschillende locaties in Veldhoven, Eindhoven en kraambureau PVG in Sint Hubert. We starten altijd om 19:00 uur zodat (toekomstige) papa’s makkelijk mee kunnen komen.

De Dunstan-methode

Meer weten over de Dunstan-methode? Kijk eens op www.babytaal.nl. Daar staat alles uitgelegd over de Dunstan Babytaal. Ilse is gecertificeerd als Babytaaltrainster en staat als docent Babytaal ook op deze site vermeld.

Tarieven workshop Babytaal

Tijdelijk alle workshops Babytaal 35 euro (tweede ouder gratis!)
– Groepsworkshop Puur Verloskunde (maximaal 10 personen)
– Groepsworkshop Babypraktijk Ilse (maximaal 5 personen)

De bijeenkomst duurt tussen de 1,5 -2 uur inclusief koffie en thee

Inhoud workshop Babytaal:

– Kennismaking
– Verhaal van Priscilla Dunstan
– De 5 woorden (moe, honger, boertje, buikkrampje en oncomfortabel gevoel)
– Het leren herkennen van de geluiden (woorden)
– Moeheidsverschijnselen: hoe krijg je je baby het beste in slaap?
– Wat te doen bij darmkrampjes
– Bijhouden Babydagboek
– Het wordt aangeraden om de app op je telefoon te downloaden.

Babyspa

Ontspanning voor jou en je baby. Laat je kindje lekker dobberen (floaten) in een speciale Baby Jacuzzi. Kleintjes vinden dit heerlijk. Oftewel, dit is het perfecte wellness uitstapje met je baby.

lees meer...

Babymassage

Samen met je kindje genieten. Via het contact bij de babymassage, bouw je een bijzondere band op met je baby. Het helpt ook bij darmkrampjes en het kalmeren van huilbaby's.

lees meer...

Babytaal

Herken het huiltje. Wist je dat baby's kunnen praten? Met hun huiltjes en kreetjes proberen ze je wat duidelijk te maken. Leer je kindje beter te begrijpen en te verzorgen met de cursus babytaal.

lees meer...

Begeleiding

Babypraktijk Ilse biedt persoonlijke begeleiding, ook bij mensen thuis. Kun je advies gebruiken? Wil je je kindje beter begrijpen en kunnen helpen? Samen vinden we jullie nieuwe balans!

lees meer...

Ik doe bij Ilse de cursus baby massage. Erg leuke en informatieve cursus. Naast de massage krijg je ook nog andere informatie over andere aspecten waarmee je te maken krijgt met een baby. Erg prettig!
Ook erg fijn hoe Ilse de Corona maatregelen in acht neemt. Ze heeft zelf een mondkapje op en deelnemers hebben deze ook op. Tot iedereen zit op veilige afstand van elkaar af op de plek zit en dan mag het mondkapje af. Echt super!! Een leuke en veilige activiteit. Ook zo tijdens Corona, je bent toch extra voorzichtig met je kleintje.
Wendy Houtman- van Den Boomen

Mama

Zowel de cursus babytaal als de cursus babymassage zijn enorm aan te raden! De cursus babytaal geeft je veel tips en punten waarop je kan letten bij je baby. Ons heeft dit heel veel gebracht 🙂 De cursus babymassage is vier weken lang, elke week weer ontzettend leuk. Samen met andere moeders en toch een heerlijk één op één moment met je kindje. Ilse is erg vriendelijk en lief en wil graag het beste voor iedereen. Helaas is de cursus nu voorbij, maar Juul en ik hebben genoten. Ilse bedankt!🥰

Anouk Smulders

Mama

Ik wil graag meer weten

This function has been disabled for Babypraktijk Ilse.