fbpx

Meedoen met een workshop babytaal? je bent van harte welkom.
Heb je vragen? Vul het contactformulier in en je krijgt antwoord binnen 2 dagen. 

Interesse? Boek hieronder op de site of neem contact op. Het is ook mogelijk een individuele cursus (75 euro) te volgen op de praktijk waar voldoende afstand kan worden gehouden of bij Jou thuis (85 euro).

Babytaal: De enige handleiding voor je baby

Wist je dat baby’s via hun geluiden communiceren wat hun behoefte is? Als je deze leert herkennen kun je daar passend op reageren. Hiermee voorkom je ontroostbare, vermoeide of overprikkelde kindjes. Baby gelukkig, jullie gelukkig! Dat wil je toch ook?!

Waarom een workshop babytaal volgen?

Babytaal, babygeluidjes, babyhuiltjes…… Het maakt niet uit hoe je het noemt, maar je baby maakt al vanaf dag 1 via specifieke geluiden en lichaamstaal kenbaar welke behoeftes het heeft. Dat dat niet bewust gebeurt, mag duidelijk zijn. Maar je snapt dat het handig is dat je als ouder deze “taal” snel leert te begrijpen.

SCHIKT EEN VAN ONDERSTAANDE DATA JE NIET?
STUUR EEN BERICHT VIA CONTACTFORMULIER OP DE SITE EN IK BEL JE TERUG

Geef een workshop babytaal cadeau

Op zoek naar een leuk idee voor de kraam- of babyshower? Wij hebben cadeaubonnen voor de babyspa, babymassage en de workshop babytaal.

Wil je liever een tegoedbon bij Ilse dan kan dat ook. Geef het bedrag door en we zetten dat op de tegoedbon te besteden bij Babypraktijk Ilse

Workshop Babytaal: leer je baby begrijpen

Het is te leren, ECHT waar!

Alle baby’s over heel de wereld maken maar 5 geluiden om duidelijk te maken wat er aan de hand is. De workshop Babytaal is bij uitstek de beste manier om te leren wat deze geluiden betekenen. In 1,5 uur leer ik je deze 5 geluidjes herkennen, maar nog belangrijker, ook wat zijn/haar lichaamstaal daarbij aangeeft.

Na de cursus ervaren 90% van de ouders:
Minder huilen, minder stress, meer slaap, betere band, rustige routine en meer zelfvertrouwen!

Voor wie? 

Voor vaders en moeders! Je kan de workshop volgen ter voorbereiding op je kindje of vanaf de geboorte. De cursus is ook met name interessant voor vaders, omdat dit ze handvatten geeft m.b.t. de verzorging van de baby. meld je je als ouder aan, dan is de 2e ouder gratis!

Het komt regelmatig voor dat ouders er tijdens de eerste maanden achter komen dat ze wel wat extra hulp kunnen gebruiken. Het is soms lastig om te begrijpen wat voor signalen je kleintje nu geeft. Daarom wordt deze cursus vaak door beide ouders gevolgd.

Tarieven workshop Babytaal

Tijdelijk alle workshops Babytaal 35 euro (2e OUDER GRATIS!!)
– Groepsworkshop Puur Verloskunde (max 10 pers)
– Groepsworkshop Babypraktijk Ilse (max 5 pers)

De bijeenkomst duurt tussen de 1,5 -2 uur incl koffie en thee

Inhoud workshop Babytaal:

  • Kennismaking
  • Verhaal van Priscilla Dunstan
  • De 5 woorden (moe, honger, boertje, buikkrampje en oncomfortabel gevoel)
  • Het leren herkennen van de geluiden (woorden)
  • Moeheidsverschijnselen. Hoe krijg je je baby het beste in slaap?
  • Wat te doen bij darmkrampjes
  • Bijhouden Babydagboek

Het wordt aangeraden om de app op je telefoon te downloaden.

Wanneer?

1x per week bij verschillende locaties in Veldhoven, Eindhoven en kraambureau PVG in sint Hubert. We starten altijd om 19:00 uur zodat (toekomstige) papa’s makkelijk mee kunnen komen.

De Dunstan Methode

Meer weten over de dunstan methode? Kijk eens op www.babytaal.nl. Daar staat alles uitgelegd over de Dunstan Babytaal. Ik ben gecertificeerd als Babytaaltrainster en sta als docent Babytaal ook op deze site vermeld.

Babyspa

Ontspanning voor jou en je baby. Laat je kindje lekker dobberen (floaten) in een speciale Baby Jacuzzi. Kleintjes vinden dit heerlijk. Oftewel, dit is het perfecte wellness uitstapje met je baby.

lees meer...

Babymassage

Samen met je kindje genieten. Via het contact bij de babymassage, bouw je een bijzondere band op met je baby. Het helpt ook bij darmkrampjes en het kalmeren van huilbaby's.

lees meer...

Babytaal

Herken het huiltje. Wist je dat baby's kunnen praten? Met hun huiltjes en kreetjes proberen ze je wat duidelijk te maken. Leer je kindje beter te begrijpen en te verzorgen met de cursus babytaal.

lees meer...

Begeleiding

Babypraktijk Ilse biedt persoonlijke begeleiding, ook bij mensen thuis. Kun je advies gebruiken? Wil je je kindje beter begrijpen en kunnen helpen? Samen vinden we jullie nieuwe balans!

lees meer...

Onze dochter genoot van de massages en ik gebruik ze nu nog. Daarnaast geniet ze iedere week van het baby/peuter zwemmen. Echt geweldig!!!!

Evelyne van der Helm

Super gave cursus babymassage. Nu, 8 jaar later, gebruik ik nog steeds de cd en de babymassage technieken bij onze dochter. En... Ilse is een kanjer!

Patricia Jaspers - Jansen

Ik wil graag meer weten