fbpx

Hoe vaak kun je naar de babyspa komen?

 

Een bezoek aan de spa is een spannende maar wel leuke ervaring. Hoe gaat het? Hoe doet mijn baby het? Het kan zijn dat de eerste keer je baby het maar kort vol houdt. Dit kan zijn door vermoeidheid. Dat is niet te plannen bij een baby. Wanneer je meerdere keren naar de babyspa komt zal je door ervaring merken dat timing voor de baby erg belangrijk is en dat je baby elke keer weer anders kan reageren.

Wanneer de baby en jij natuurlijk meerdere keren geweest zijn zal de baby het floaten gaan herkennen en eerder tot ontspanning komen. Laat je dus niet uit het veld slaan wanneer de eerste keer je baby het niet lang volhoudt en boek binnen 2 weken een nieuwe sessie. Je zal zien dat de baby na 2x al het floaten zal herkennen.

Ben je 4 keer naar mijn spa geweest dan is de VIJFDE sessie gratis. Neem dan contact op met Babypraktijk Ilse en ze boekt dan samen met jou de gratis sessie. Wanneer je baby steeds ouder wordt zal je zien dat je baby steeds anders op de sessie reageert. Hoe ouder de baby hoe langer hij/zij het volhoudt.


Onze dochter genoot van de massages en ik gebruik ze nu nog. Daarnaast geniet ze iedere week van het baby/peuter zwemmen. Echt geweldig!!!!

Evelyne van der Helm

mama

Super gave cursus babymassage. Nu, 8 jaar later, gebruik ik nog steeds de cd en de technieken bij onze dochter. En Ilse is een kanjer!

Patricia Jaspers - Jansen

mama

This function has been disabled for Babypraktijk Ilse.