fbpx

Babybegeleiding en coaching 

Babypraktijk Ilse biedt persoonlijke begeleiding. Zowel voor professionals als bij mensen thuis.

Kun je advies gebruiken, of wil je meer vakkennis? Dan komen we je helpen.

Begeleiding en coaching.

Ben je op zoek naar de handleiding van je kindje? Worstel je met een probleem? Wil je persoonlijke begeleiding, zodat je beter weet wat je kunt doen, als je het even niet meer ziet zitten? Of nog beter, hoe je dat soort situaties juist kunt voorkomen omdat je beter op de behoeftes van je kleintje kunt inspelen?

Dan kun je ons inschakelen voor persoonlijke begeleiding. Samen plannen we de afspraak. Deze kan zowel bij mij als bij Babypraktijk Ilse plaatsvinden.

Kosten individuele begeleiding en coaching

  • Consult – hierbij kijken we zeer doelgericht naar jouw situatie en probleem. Prijs per bezoek € 75 (minimaal 1 uur), daarna € 15 per kwartier.
  • Thuisbezoek – €15 + kilometerkosten (binnen Veldhoven geen, daarbuiten € 0,25 per kilometer)

Contact

Soms is de eerste afspraak maken het moeilijkste. Stuur ons een berichtje en we nemen contact op met jullie.

Professionals

Babymassage Ilse verzorgt bijscholingen voor en bij:

  • Pedagogisch medewerkers van kinderdagverblijven
  • Verpleegkundigen van consultatiebureaus
  • Kraamverzorgenden
  • Verloskundigen – 040 Verloskundigen en Puur Verloskunde
  • Medisch kinderdagverblijven

Heb je interesse in een bijscholing of heb je andere ideeën? Stel ze gerust via de mail en ik neem contact met je op.

 

Ik doe bij Ilse de cursus baby massage. Erg leuke en informatieve cursus. Naast de massage krijg je ook nog andere informatie over andere aspecten waarmee je te maken krijgt met een baby. Erg prettig!
Ook erg fijn hoe Ilse de Corona maatregelen in acht neemt. Ze heeft zelf een mondkapje op en deelnemers hebben deze ook op. Tot iedereen zit op veilige afstand van elkaar af op de plek zit en dan mag het mondkapje af. Echt super!! Een leuke en veilige activiteit. Ook zo tijdens Corona, je bent toch extra voorzichtig met je kleintje.
Wendy Houtman- van Den Boomen

Mama

Zowel de cursus babytaal als de cursus babymassage zijn enorm aan te raden! De cursus babytaal geeft je veel tips en punten waarop je kan letten bij je baby. Ons heeft dit heel veel gebracht 🙂 De cursus babymassage is vier weken lang, elke week weer ontzettend leuk. Samen met andere moeders en toch een heerlijk één op één moment met je kindje. Ilse is erg vriendelijk en lief en wil graag het beste voor iedereen. Helaas is de cursus nu voorbij, maar Juul en ik hebben genoten. Ilse bedankt!🥰

Anouk Smulders

Mama

Babyspa

Ontspanning voor jou en je baby. Laat je kindje lekker dobberen (floaten) in een speciale Baby Jacuzzi. Kleintjes vinden dit heerlijk. Oftewel, dit is het perfecte wellness uitstapje met je baby.

lees meer...

Babymassage

Samen met je kindje genieten. Via het contact bij de babymassage, bouw je een bijzondere band op met je baby. Het helpt ook bij darmkrampjes en het kalmeren van huilbaby's.

lees meer...

Babytaal

Herken het huiltje. Wist je dat baby's kunnen praten? Met hun huiltjes en kreetjes proberen ze je wat duidelijk te maken. Leer je kindje beter te begrijpen en te verzorgen met de cursus babytaal.

lees meer...

Begeleiding

Babypraktijk Ilse biedt persoonlijke begeleiding, ook bij mensen thuis. Kun je advies gebruiken? Wil je je kindje beter begrijpen en kunnen helpen? Samen vinden we jullie nieuwe balans!

lees meer...

Ik wil graag meer weten

This function has been disabled for Babypraktijk Ilse.