fbpx

Wat is het annuleringsbeleid van babyspa Ilse?

 

Annulering Babyspa?

Wil je je sessie om wat voor reden dan ook annuleren? Dit kan kosteloos wanneer je  meer dan 24 uur van te voren annuleert; dit kan telefonisch of per e-mail of annuleer zelf je afspraak. Kom je zonder tijdige afmelding niet naar je afspraak (no show) maar heb je wel betaald dan vindt er geen restitutie plaats van de geboekte sessie.

Wij gaan ervan uit dat je weloverwogen je afspraak inboekt. Wanneer je wegens omstandigheden je sessie wilt annuleren, neem dan tijdig (minimaal 24 uur van te voren) contact met ons op. Na een tijdige annulering kun je deze éénmalig opnieuw inplannen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig opnieuw inplannen van je afspraak.
Je dient er zelf rekening mee te houden dat, voor het (opnieuw) inboeken, je baby tijdens je bezoek niet ouder zal zijn dan 12 maanden.

 

Annuleer je korter dan 12 uur van te voren? Dan vind er geen restitutie plaats en vervalt de sessie. Je kan dan wel iemand anders laten komen ter vervanging van jou. Neem in dat geval telefonisch contact met ons op.

Babypraktijk Ilse retourneert geen aanbetalingen in geld of in de vorm van een cadeaubon.


Onze dochter genoot van de massages en ik gebruik ze nu nog. Daarnaast geniet ze iedere week van het baby/peuter zwemmen. Echt geweldig!!!!

Evelyne van der Helm

mama

Super gave cursus babymassage. Nu, 8 jaar later, gebruik ik nog steeds de cd en de technieken bij onze dochter. En Ilse is een kanjer!

Patricia Jaspers - Jansen

mama

This function has been disabled for Babypraktijk Ilse.