fbpx

Hoe kan ik het beste mijn kindje voeden in combinatie met de babyspa?

We adviseren om max. 15 minuten voor de sessie je baby (extra) te voeden! Hongerige baby’s willen niet lang badderen! Dit is geen probleem bij Babyspa Ilse. Je kunt borstvoeding of flesvoeding geven. Een flessenwarmer, koelkast en magnetron is aanwezig

Na een bezoek aan een Babyspa sessie slapen de meeste baby’s erg lang. Om lekker in slaap te vallen vinden ze het heerlijk om na het badderen of de massage drinkend in slaap te vallen.

Probeer geen slaapje over te slaan of thuis minder voeding te geven dan normaal. Dit werkt vaak in het nadeel van zowel jou als je baby. Het ritme komt er vanzelf weer in later op de dag.

Kom je niet 15 minuten voor aanvang van de sessie om je baby een beetje te voeden en wil je dit alsnog doen dan gaat dit van de tijd van de sessie af en dat is jammer van je floattijd. Neem deze 15 minuten of nog beter… voed je kindje thuis of vooraf in de auto. Je bent 15 min voor aanvang van de sessie welkom IN de praktijk.

 

 


Onze dochter genoot van de massages en ik gebruik ze nu nog. Daarnaast geniet ze iedere week van het baby/peuter zwemmen. Echt geweldig!!!!

Evelyne van der Helm

mama

Super gave cursus babymassage. Nu, 8 jaar later, gebruik ik nog steeds de cd en de technieken bij onze dochter. En Ilse is een kanjer!

Patricia Jaspers - Jansen

mama

This function has been disabled for Babypraktijk Ilse.