fbpx

Corona preventieve maatregelen 

Babyspa bij Ilse is kleinschalige babyspa met een bezetting van maximaal 2 badjes. Er is genoeg ruimte in de praktijk om afstand te kunnen houden.

Na binnenkomst neem je plaats op je eigen matras en legt Ilse uit wat we gaan doen. Je kleedt dan je baby uit en je kan je baby eventueel wegen. Eenmaal klaar om te gaan floaten krijgt je kindje een speciale drijfkraag om.  De kraag heeft een hoes en deze zal na elke sessie verwisseld worden zodat de hygiëne gewaarborgd blijft. Natuurlijk wordt na elke babyspa sessie ook het badwater vervangen en het badje en de praktijk zo goed mogelijk gedesinfecteerd.

CORONA CHECK

Beantwoord u onderstaande vragen met Ja? Neem dan contact op met Babypraktijk Ilse en kom NIET naar Babypraktijk Ilse maar blijf thuis.
• Bent u Positief getest op Corona?
• Bent u in thuisisolatie?

CORONA PREVENTIEVE MAATREGELEN:

  • VOLDOENDE TIJD TUSSEN DE SESSIES
  • VOLDOENDE AFSTAND TUSSEN MATRAS EN BADJES
  • BADWATER WORDT VERVANGEN EN BADJES WORDEN NA IEDERE SPASESSIE GEDESINFECTEERD
  • BABYPRAKTIJK ILSE WORDT NA IEDERE SESSIE SCHOONGEMAAKT
  • NA ELKE SESSIE WORDT DE DRIJFKRAAG-HOES VERVANGEN
  • NA ELK GEBRUIK WORDT BADTEXTIEL (BROEKJE, HANDDOEKEN, CAPE ETC) VERVANGEN EN VERSCHOOND 

 Hoeveel personen mogen er mee naar de Babyspa?

Maximaal 2 volwassenen (of 12 jaar en ouder) per 1 baby. Breng je toch een extra 3e persoon mee? Dan dient deze buiten de praktijk te wachten. Hierin maken we geen uitzonderingen en afwisselen is ook geen optie. Besluit je dan om de sessie niet te doen, dan ben je ons alsnog het gehele bedrag van de sessie schuldig, omdat wij wel rekening hebben gehouden met je komst en deze kosten hebben gemaakt.

Wil je toch met meerdere personen langskomen of 2 badjes boeken ? Dan kun je een privé sessie boeken of een duo sessie. Hierover kun je ons telefonisch contacten via 06-13806345 en gewoon 2 badjes boeken. Een duo vriendjes sessie, 2 badjes tegelijk boeken is goedkoper dan 2 losse badjes dus doe je voordeel ermee 🙂

Natuurlijk verwachten we dat je gedurende de badsessie als ouders bij de baby blijft. Blijf binnen handbereik en hou je kindje in de gaten.

 

Massage na de Babyspa?

Babypraktijk Ilse raad aan jullie babyspa bezoek met een korte babymassage af te sluiten. Hierbij geef ik een demonstratie op een babypop en voert de papa of de mama de massage uit. Hierbij leer je een paar Shantala babymassagegrepen die je altijd kunt blijven gebruiken en waar je baby van zal genieten

Daarna is jouw kindje geheel voldaan, vaak vallen baby’s zelfs in slaap.  Zo gaan jullie beiden ontspannen naar huis!


Onze dochter genoot van de massages en ik gebruik ze nu nog. Daarnaast geniet ze iedere week van het baby/peuter zwemmen. Echt geweldig!!!!

Evelyne van der Helm

mama

Super gave cursus babymassage. Nu, 8 jaar later, gebruik ik nog steeds de cd en de technieken bij onze dochter. En Ilse is een kanjer!

Patricia Jaspers - Jansen

mama

This function has been disabled for Babypraktijk Ilse.