fbpx

Geef een cadeaubon

 

Op zoek naar een leuk cadeau voor een kraamcadeau, kraamborrel, verjaardag, babyshower of voor de feestdagen? Denk dan eens aan een bon te besteden bij Babypraktijk Ilse.

Bekijk alle cadeaubonnen hieronder en bestel hem direct! Na de bestelling wordt de cadeaubon binnen 2 werkdagen verstuurd per post of per mail. Heb je de cadeaubon eerder nodig? Vul dit in tijdens het bestellen of neem contact op!

 

babyspa

Je kunt de cadeaubon ophalen of vanuit de mail zelf uitprinten. (beiden gratis) Je kunt hem ook laten opsturen per post (kosten €3,95).
Na de betaling ontvang je binnen 2 werkdagen de cadeaubon per post of per mail. Als je hem wilt ophalen, neem dan contact op.

Bestel jouw bon hier

Type Cadeaubon

Verkrijgen via

6 + 1 =

GECERTIFICEERDE BABYSPA

Onze baby spa is gecertificeerd door Baby Spa Netwerk. Wij dragen daarom het officiële keurmerk voor baby spa's. Baby Spa Netwerk zorgt ervoor dat ze in kaart brengen welke baby spa's voldoen aan kwaliteitsnormen op gebied van gezondheid, veiligheid en hygiëne binnen de baby spa.

Op www.babyspanetwerk.nl is meer informatie te vinden over het keurmerk en waar onze babyspa aan voldoet.

Onze dochter genoot van de massages en ik gebruik ze nu nog. Daarnaast geniet ze iedere week van het baby/peuter zwemmen. Echt geweldig!!!!

Evelyne van der Helm

mama

Super gave cursus babymassage. Nu, 8 jaar later, gebruik ik nog steeds de cd en de technieken bij onze dochter. En Ilse is een kanjer!

Patricia Jaspers - Jansen

mama

This function has been disabled for Babypraktijk Ilse.