fbpx

Newborn Spa

Ben jij op zoek naar een ontspannen dagje weg met je kleintje? Een Newborn Spa ervaring is dan het perfecte wellness-uitstapje voor jou en je baby. Tijdens het bezoek aan de babyspa bij Babypraktijk Ilse kan jouw baby in een kleinschalige en gezellige omgeving helemaal tot rust komen.

Over de Newborn Spa bij Babypraktijk Ilse

De Newborn Spa, ook wel babyspa genoemd, is een uitje voor jou en je baby. In deze spa kunnen baby’s lekker floaten en ontspannen in het water. Babypraktijk Ilse beschikt over twee speciale baby jacuzzi badjes. In deze badjes kunnen baby’s heerlijk genieten van lekker warm, zeepvrij en zuiver water. Lekker drijven, trappelen en genieten onder leiding van persoonlijke en vakkundige begeleiding. Het badderen in de baby jacuzzi wordt ervaren als rustgevend en gezond. Zo kunnen jij en je kleintje samen genieten van de babyspa.

Voor wie is de Newborn Spa?

Wil jij genieten van een ontspannen newborn? Dan is een uitstapje naar de babyspa de perfecte uitvinding voor jouw kleintje. Bij babypraktijk Ilse kan jouw baby genieten van een ontspannende, maar ook inspannende activiteit. Kinderen vanaf 4 weken tot 12 maanden kunnen doormiddel van een speciale zwemband gebruik maken van de baby jacuzzi. Naast de welbekende float-kraag, gebruiken veel babyspa’s nu ook banden. Door deze banden liggen baby’s op hun buik of rug in het water en kunnen zo heerlijk ontspannen.

Waarom is een Newborn Spa goed voor je baby?

Wist je dat een baby vaak moe is door alle prikkels van de omgeving? Een sessie in het bubbelbad is daarom een heel ontspannen activiteit voor je kindje. Naast ontspanning zijn er nog meer voordelen om met jouw kleintje de Newborn Spa te bezoeken:

5

In het warme water voelt de baby geen lichaamsgewicht

5

Dankzij de bubbels wordt de baby geprikkeld om te bewegen

5

De jacuzzi kan helpen bij het verminderen van buikkrampjes

5

De jacuzzi helpt bij het bevorderen van de reflexen van de baby

Hoe ziet een bezoek aan een Newborn Spa eruit?

Een bezoek aan de babyspa van Ilse is altijd inclusief. Zo ben je altijd verzekerd van persoonlijke en vakkundige begeleiding, een kleinschalige babyspa met genoeg ruimte voor onderlinge afstand, zwemluier en broekje, weegmoment, gratis parkeren en meer. Benieuwd naar wat je nog meer kunt verwachten?  Wat kan ik verwachten tijdens een babyspa sessie? – Babypraktijk Ilse. Een babyspa-sessie duurt gemiddeld tussen de 60 en 75 minuten. Het is fijn als je 10 minuten voor aanvang aanwezig bent. Daarbij ben je van harte welkom om per baby met zijn tweeën aanwezig te zijn.

Babypraktijk Ilse

Jouw kleintje is bij Babypraktijk Ilse aan het goede adres als het gaat om échte verwenmomenten. Babypraktijk Ilse is gevestigd in Veldhoven en anders dan grote Newborn Spa’s. Babypraktijk Ilse is kleinschalig, corona-veilig, gezellig en heel vakkundig. Nog op zoek naar een leuk kraamcadeau? Daar leent de babyspa van Ilse zich perfect voor! Via Cadeaubonnen – Babypraktijk Ilse bestel je snel en makkelijk een cadeaubon. We zien je graag in onze Newborn Spa!

This function has been disabled for Babypraktijk Ilse.