fbpx

Wat moet ik doen bij vaccinaties, (lichte) koorts en griep?

 

Binnen 24 uur na een vaccinatie mag je kindje niet gemasseerd worden en raden wij ook elke vorm van babyspa sessie af. Veel baby’s zijn vaak niet lekker en fit na een vaccinatie.

Heeft jouw kindje griep, hoge koorts of diarree, dan kun je niet naar de babyspa komen.

Lijkt je baby (licht) verkouden of heeft het lichte verhoging, dan heeft het geen nadelige invloed op de sessie, dus kun je wel komen.

Bij twijfel rondom de gezondheid van je kindje raden we aan telefonisch contact met ons op te nemen.

 

Na elke badsessie wordt het water compleet ververst. Ook het gebruikte badtextiel en de hoesjes rondom de zwemkragen worden verschoond na elk gebruik.

Je baby hoeft mede hierom niet eerst gevaccineerd te zijn voor je eerste babyspa bezoek.

 

Wil je je sessie om wat voor reden dan ook annuleren, zorg ervoor dat je meer dan 12 uur van te voren annuleert; dit kan telefonisch of per e-mail.

Kom je zonder tijdige afmelding niet naar je afspraak (no show) maar heb je wel betaald dan vindt er geen restitutie plaats van de geboekte sessie.

Wij gaan ervan uit dat je weloverwogen je afspraak inboekt. Wanneer je wegens omstandigheden je sessie wilt annuleren, neem dan tijdig (minimaal 12 uur van te voren) contact met ons op. Na een tijdige annulering kun je deze éénmalig binnen een termijn van 14 dagen opnieuw inplannen. Kies een dag/tijd uit die jou uitkomt en die nog vrij is en neem dan contact op met Babypraktijk Ilse

Je dient er zelf rekening mee te houden dat, voor het (opnieuw) inboeken, je baby tijdens je bezoek niet ouder zal zijn dan 8 maanden.

Babypraktijk Ilse retourneert geen aanbetalingen in geld of in de vorm van een cadeaubon.


Onze dochter genoot van de massages en ik gebruik ze nu nog. Daarnaast geniet ze iedere week van het baby/peuter zwemmen. Echt geweldig!!!!

Evelyne van der Helm

mama

Super gave cursus babymassage. Nu, 8 jaar later, gebruik ik nog steeds de cd en de technieken bij onze dochter. En Ilse is een kanjer!

Patricia Jaspers - Jansen

mama

This function has been disabled for Babypraktijk Ilse.