fbpx

Een babyspa is het perfecte wellness-uitstapje voor jouw baby. In een kleinschalige ambiance kan jouw kindje in een speciale Baby Jacuzzi lekker dobberen (‘floaten’). Een goede oefening en toch een ontspannen momentje, ook voor de ouders. Ik vertel je er vandaag graag meer over. Mijn naam is Ilse van der Velden. Welkom bij Babypraktijk Ilse, de mooiste babyspa van Brabant! 

Wat doet Babypraktijk Ilse 

Vanaf 1 juni ben ik gestart met een nieuwe praktijk. Naast de babyspa kun je hier ook terecht voor cursussen babymassage, babytaal, en voor persoonlijke begeleiding. Als sinds 2007 verzorg ik cursussen om beter in contact te komen met je baby. Wanneer jij als ouder met jouw kind bij mij komt kan ik als babyspecialist vragen stellen op consultatie-niveau om meer te weten te komen over de baby. Waar heeft hij of zij last van? Ik leer je om de signalen die je baby geeft beter te herkennen. Je zult merken dat je baby daar veel baat bij heeft. 

Relaxte bootcamp 

Een babyspa is een ontspannende maar ook inspannende activiteit voor een baby. Met een speciale zwemband kunnen kinderen – vanaf 4 weken tot 8 maanden – gebruik maken van de babyspa. Eenmaal gelegen in het water gaan ze ontspannen en juist daardoor ook vrij bewegen. Het voelt voor een baby heel fijn om in het water te kunnen dobberen. Hierdoor komen hun darmen op gang, wat heel laxerend werkt op de baby. 

Wanneer de baby het mooi vindt geweest zal hij of zij dat vanzelf aangeven. Dan wordt de baby uit het water gehaald, afgedroogd en gemasseerd door de vader of moeder (nadat ik het voorgedaan heb op een babypop). Thuis aangekomen zal de baby pas de echte ontspanning ervaren. Na de Baby Jacuzzi zijn ze vaak erg vermoeid en slapen ze thuis heerlijk en lang. Voor sommige ouders is dat ook wel eens fijn! 

Baby-ontspanning 

Babypraktijk Ilse is gevestigd in Veldhoven, nabij Eindhoven. In een eigentijdse praktijk staan 2 speciale Baby Jacuzzi’s. Het is een fenomeen dat is overgekomen uit Azië, waar het volgens de experts zwemreflexen en longcapaciteit bevordert. Een babyspa is vooral ontspanning voor de baby!  

Ik vind het belangrijk dat dit in een kleinschalige opstelling gebeurt; dat ervaren de baby’s zelf het prettigst en is ook voor de ouders een stuk fijner dan in een groot zwembad met veel andere baby’s. De babyspa is veel sfeervoller! 

Zie ik jou en je kindje terug bij de mooiste babyspa van Brabant? 

This function has been disabled for Babypraktijk Ilse.