fbpx

Hoe laat moet je van te voren aanwezig zijn bij de baby spa?

 ♥
Antwoord op de vraag is 15 minuten voor aanvang van de sessie.
Babyspa bij Ilse is kleinschalige babyspa met een bezetting van maximaal 2 badjes.
Bij binnenkomst kun je je jas ophangen en je schoenen uitdoen. Je neemt alleen de maxicosi en luiertas mee naar de babypraktijkruimte

 

♥ Een Babypa sessie duurt tussen de 60 en 75 minuten.
Je dient zeker 15 minuten voor aanvang van de sessie aanwezig te zijn. Eventueel voeden? Dan heb je dan de mogelijkheid dit te doen. Waarschijnlijk geeft Ilse aan of je een deel over wilt houden van de fles. na 15 minuten in de jacuzzi worden kindjes vaak moe. Hoe fijn is het als ze in de jacuzzi dan het laatste beetje op kunnen drinken tijdens het badderen. Geef je borstvoeding dan is er natuurlijk genoeg tijd om dit te doen voor de sessie.
Kom op tijd. Dat zorgt voor een relaxte sessie. kom je te laat dan word de floatsessie ingekort en gaat het van je sessietijd af

♥ Voeden
Probeer het zo in te plannen dat je met je baby zo uitgerust mogelijk komt. Vóór de sessie is er een mogelijkheid om je baby binnen 15 minuten nog te voeden; floaten kost veel energie! Floaten is niet te vergelijken met douchen/baden of zwemmen in het zwembad!
Na de sessie nog je baby voeden? I.v.m de Corona Maatregelen vragen wij om dit in je auto te doen om voldoende tijd/ruimte te hebben voor de volgende sessie en niet te veel mensen tegelijk in de praktijk te hebben

♥ Aanvangstijd:
Max. 15 minuten voor de sessie begint ben je welkom bij Babyspa ilse om rustig je schoenen en jas uit te doen en plaats te nemen. Er is een flessenwarmer,koelkast en een waterkoker aanwezig. Liever niet eerder dan 15 min voor de sessie om andere ouders te storen.

♥ Wegen
Voor de sessie is er een mogelijkheid om je baby te wegen

♥ Mijn baby drinkt erg langzaam/heeft reflux, kan ik eerder dan 25 minuten komen?
Wij vragen je echt niet eerder dan 15 minuten voor de sessie te komen. Onze ervaring is dat we het altijd redden met voeden en het tijdig starten van de sessie. Daarvoor vindt namelijk een vorige sessie plaats, en voor de aanwezigen is het fijn rustig de ruimte te kunnen verlaten en dit geeft ons ook de gelegenheid de spa weer netjes te maken voor jou sessie! We zien dagelijks baby’s met (hevige) reflux, bij ons hoeft je baby nergens helemaal plat te liggen en je hoeft niet bang te zijn dat je baby tijdens het floaten gaat spugen. Tip! Geef je baby een klein beetje voeding vóór de sessie. De rest kan je baby in de auto of thuis verder drinken.

 

♥ CORONA PREVENTIEVE MAAATREGELEN
Beantwoord u onderstaande vragen met Ja? Neem dan contact op met Babypraktijk Ilse en kom NIET naar Babypraktijk Ilse maar blijf thuis.
• Bent u in thuisisolatie?
• Heeft u Corona?

MAATREGELEN:

  • VOLDOENDE TIJD TUSSEN DE SESSIES
  • VOLDOENDE AFSTAND TUSSEN MATRAS EN BADJES
  • BADJES WORDEN NA IEDERE SPA GEDESINFECTEERD
  • BABYPRAKTIJK ILSE WORD NA IEDERE SESSIE SCHOONGEMAAKT
  •  NA ELKE SESSIE WORD DE DRIJFKRAAG-HOES VERVANGEN

Natuurlijk verwachten we dat je gedurende de badsessie als ouders bij de baby blijft. Blijf binnen handbereik en hou je kindje in de gaten.

Totaal duurt een complete babyspa sessie tussen de 60 en 75 minuten.


Onze dochter genoot van de massages en ik gebruik ze nu nog. Daarnaast geniet ze iedere week van het baby/peuter zwemmen. Echt geweldig!!!!

Evelyne van der Helm

mama

Super gave cursus babymassage. Nu, 8 jaar later, gebruik ik nog steeds de cd en de technieken bij onze dochter. En Ilse is een kanjer!

Patricia Jaspers - Jansen

mama

This function has been disabled for Babypraktijk Ilse.