fbpx

Cadeaubon cursus babymassage

Heb jij binnenkort een kraamvisite of babyshower? Of ben je ideeën aan het opdoen voor een origineel en leuk babycadeau? Vergeet dan vooral de optie voor een cadeaubon voor een cursus babymassage niet! Dit is voor zowel baby als moeder een ontspannen activiteit om cadeau te doen. Een baby masseren kan namelijk door iedereen geleerd worden. Op deze pagina lees je alles over de cadeaubon voor een cursus babymassage.

babymassage de luxe

Wat is een babymassage?

Tijdens een babymassage raak je op een gestructureerde manier je baby aan om geborgenheid en ontspanning te bieden aan je kleintje. Tijdens de cursus wordt je stap voor stap meegenomen in de kunst van het masseren. Ook leer je tijdens het masseren van je baby meer over de lichaamstaal van je kindje. Naast ontspanning kan een babymassage ook helpen bij huilbaby’s, baby’s die slecht slapen of baby’s met darmkrampjes. Een cadeaubon voor een cursus babymassage is dan een echte uitkomst!

Voor wie is een cadeaubon babymassage?

Wil jij graag op een fijne manier tijd doorbrengen met je kleintje? Of een babymassage cadeau geven? De cadeaubon voor een cursus babymassage is dan het perfecte geschenk voor kersverse mama’s! Een babymassage is niet alleen een ontspannen activiteit voor je kindje, maar ook voor jezelf of de ouder aan wie je het cadeau geeft. Door je kindje te masseren breng je op een fijne manier tijd door samen. Ook leer je tijdens de babymassage andere moeders kennen. Een cadeaubon voor babymassage is te boeken voor baby’s in de leeftijd van ongeveer 4 weken tot 9 maanden oud.

Over de cadeaubon voor babymassage

Bij Babypraktijk Ilse betaal je €110 voor de gehele cursus babymassage. De cursus babymassage duurt 4 weken en bestaat uit wekelijks een les die ongeveer 1,5 tot 2 uur duurt. Elke les is inclusief cursusboekje, cursusinformatie met betrekking tot de behandelde thema’s en koffie en thee met iets lekkers. Ook is er de mogelijkheid om ter plekke massageolie te kopen. De cursus babymassage wordt gegeven door baby-expert Ilse die je in 4 weken stap voor stap meeneemt.

babyspa de luxe

Wat kun je verwachten?

Bij Babypraktijk Ilse zijn we gespecialiseerd in het herkennen van wat baby’s aangeven. Door een cursus babymassage te volgen, leer je veel over jouw baby. Zo wordt je onder andere geholpen bij vragen als: hoe krijg ik mijn baby in slaap? Hoe voorkom ik boertjes? Waarom overstrekt mijn baby zich? Waarom huilt mijn baby?

Tijdens iedere cursusdag staat er een bepaald thema centraal. Thema’s die aan bod komen zijn: praktische tips betreft je autostoel, til- en draagtechnieken, lichaamstaal en een Tummytub-sessie. Het is dus niet zomaar een cursus babymassage, maar heel veel meer! De cursus babymassage wordt gegeven op donderdagochtend of vrijdagochtend.

Hoe bestel je de cadeaubon

Wil jij graag een cadeaubon voor een cursus babymassage kopen? Dat kan makkelijk via:
Je kunt de cadeaubon ophalen of vanuit de mail zelf printen. Als je het fijner vindt kun je de bon ook laten opsturen via de post. 2 werkdagen na de betaling ontvang je de cadeaubon per post of per mail.

Benieuwd geworden naar de babymassage? Bestel een cadeaubon en verras iemand (of jezelf) met hét ultieme cadeau!

Liever iemand verrassen met een andere cadeaubon? Bij Babypraktijk Ilse zijn er ook tegoedbonnen en cadeaubonnen voor onder andere de babyspa te koop! 

This function has been disabled for Babypraktijk Ilse.