fbpx

Voeden van je baby

 

♥ Aanvangstijd:
Max. 15 minuten voor de sessie begint ben je welkom bij Babyspa Ilse om rustig je schoenen en jas uit te doen en plaats te nemen.

Als je voeding wilt opwarmen of bewaren is er flessenwarmer, magnetron en een waterkoker aanwezig.

Liever niet eerder dan 15 min voor de sessie komen, zodat je andere ouders niet gestoord worden.

♥ Zorg dat je zeker 15 minuten voor het begin aanwezig bent? Dan kunnen we met z’n allen op tijd beginnen. Kom je te laat? Dan wordt je floattijd ingekort!

♥ Wat moet je meenemen?
– Genoeg voeding, luiers en een favoriet speeltje/ knuffeltje en speentje. Makkelijke omslagkleren voor je baby voor na de sessie.

♥ Mijn baby drinkt erg langzaam/heeft reflux, kan ik eerder dan 25 minuten komen?
– Wij vragen je echt niet eerder dan 15 minuten voor de sessie te komen. Onze ervaring is dat we het altijd redden met voeden en het tijdig starten van de sessie. Daarvoor vindt namelijk een vorige sessie plaats, en voor de aanwezigen is het fijn rustig de ruimte te kunnen verlaten en dit geeft ons ook de gelegenheid de spa weer netjes te maken voor jouw sessie! We zien dagelijks baby’s met (hevige) reflux, bij ons hoeft je baby nergens helemaal plat te liggen en je hoeft niet bang te zijn dat je baby tijdens het floaten gaat spugen. Tip! Geef je baby een klein beetje voeding vóór de sessie. De rest kan je baby in de auto of thuis verder drinken.

 

Natuurlijk verwachten we dat je gedurende de badsessie als ouders bij de baby blijft. Blijf binnen handbereik en hou je kindje in de gaten.

 

Bij vragen kun je altijd nog telefonisch contacten via 06-13806345

 


Onze dochter genoot van de massages en ik gebruik ze nu nog. Daarnaast geniet ze iedere week van het baby/peuter zwemmen. Echt geweldig!!!!

Evelyne van der Helm

mama

Super gave cursus babymassage. Nu, 8 jaar later, gebruik ik nog steeds de cd en de technieken bij onze dochter. En Ilse is een kanjer!

Patricia Jaspers - Jansen

mama

This function has been disabled for Babypraktijk Ilse.