fbpx

Babyspa Eindhoven: het leukste uitje met je baby

Een dagje sauna, aangevuld met een massage: totale ontspanning. Je weet het als je het zelf ooit ervaren hebt. Wist je dat baby’s net zo goed als volwassenen kunnen genieten van een dagje babyspa? In de directe omgeving van Eindhoven vind je een heerlijke verwenplek voor je baby, waar je kindje helemaal tot rust komt en kan genieten van het warme water van de babyjacuzzi: Babypraktijk Ilse.

tegoedbon

Dobberen in de babyspa

Lekker dobberen in warm water, geen prikkels, geen haast. Waar in de omgeving van Eindhoven kun je terecht voor een uurtje heerlijke ontspanning voor jou en je baby? Bij Babypraktijk Ilse ondergaat je kindje een babyspa in een kleinschalige omgeving, mét een kwaliteitskeurmerk. Veiligheid staat voorop en voor jouw baby is alleen het beste goed genoeg.

De babyspa: voor een heerlijke nachtrust

Tijd is niet belangrijk als je met je baby naar een babyspa gaat; geen haast, alleen maar rust en aandacht voor elkaar. Zodra je kindje in aanraking komt met het lekker warme water van de babyspa, begint de ontspanning en dat werkt nog lang door. Na afloop van de babyspa slapen kindjes beter. Dat alleen al zou een reden zijn om een bezoekje te brengen aan de babyspa.

Rustgevende werking

Het klinkt niet eens heel onlogisch: negen maanden lang verbleef je kindje in zijn of haar eigen babyspa. Geen wonder dat warm water zo rustgevend is, het brengt ze even terug naar de veilige omgeving van de baarmoeder. Elke dag weer krijgt een baby veel prikkels te verwerken en het is dus niet vreemd dat de spieren constant gespannen zijn. Tijdens een babyspa vermindert de spieraanspanning zichtbaar en dat geeft rust. Je ziet het zelfs gebeuren in de mimiek van je baby.

Babyspa in combinatie met massage

Je kunt een uurtje floaten combineren met een massage waardoor de ontspanning nog dieper doordringt in de spieren van het kindje. Tijdens de babyspa krijgt de baby een speciale drijvende ring om waardoor armen en benen vrij in het water van de babyspa kunnen bewegen. Een paar speeltjes nodigen uit om te bewegen, wat de spierontwikkeling ten goede komt. De rustgevende stem van de ouder of de begeleider geeft vertrouwen dat het goed is.

Persoonlijke aandacht

Dat bij Babypraktijk Ilse bij Eindhoven ‘maar’ plaats is voor twee kindjes per sessie is niet geheel toevallig. Zo wordt rust gecreëerd en is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Geen massale drukte voor commercieel gewin. De focus ligt waar die moet liggen: op het kind en de ontspanning.

Babyspa kwaliteitskeurmerk

Babypraktijk Ilse heeft een kwaliteitskeurmerk, uitgereikt door Baby Spa Netwerk. Dit netwerk brengt in kaart welke babyspa’s voldoen aan de kwaliteitsnormen voor gezondheid, hygiëne en veiligheid. Via het netwerk worden specialistische cursussen aangeboden, wat maakt dat de begeleiding van de babyspa bij Eindhoven nog meer betrokkenheid geeft.

Babyspa

Wil je je kindje ook laten genieten van de totale ontspanning van een babyspa? Neem dan contact op met Babypraktijk Ilse om direct een afspraak te maken. Of geef eens een babyspa cadeau aan een jonge moeder of vader en zijn of haar baby. Voor meer informatie kun je op de website terecht!

This function has been disabled for Babypraktijk Ilse.